Menu Sluiten

Gea’s weggeefwinkel is opgezet uit liefde voor de mens. Een plek om niet alleen spullen uit te mogen delen, maar ook een plek om elkaar te ontmoeten en te helpen waar nodig. Daarom is het uiterst belangrijk en vanzelfsprekend dat iedereen op dezelfde manier behandeld wordt.
Om dit te kunnen waarborgen, hebben wij regels. Wij vragen dan ook aan iedereen om zich aan die regels te houden, zodat iedereen in alle rust gezellig kan winkelen en wij als vrijwilligers de ruimte krijgen om iedereen zo goed mogelijk en op een vriendelijke manier te kunnen helpen.

Is een regel onduidelijk, vraag het dan na, zodat we het verder kunnen verhelderen.


De huisregels zijn:

1. Er is een looproute door de winkel die 1 richting op gaat. Dat betekent dat u niet meer terug mag lopen.
2. Wanneer u bij de balie komt, mag u niet meer verder winkelen.
3. Wanneer omgeroepen wordt dat de tijd om is, komt u direct naar de balie. U mag dan niet verder winkelen.
4. Wanneer u te veel spullen in uw mandje heeft, kiezen de vrijwilligers achter de balie uit welke spullen blijven liggen in de winkel.  Hierover gaan wij niet in discussie.
5. Zelf een tas meenemen.
6. Eerst winkelen. Daarna kunt u één van de artikelen van de tafel in de gang uitkiezen.
7. Als er iets op de gang staat dat u wilt hebben en het past niet in het mandje, dan geeft u het aan bij de balie voordat u verder loopt.
8. U dient ten alle tijden de instructies van onze vrijwilligers op te volgen.

Wanneer de regels meerdere keren overtreden worden en er waarschuwingen zijn geweest, zullen wij helaas het kaartje in nemen. In het geval van verbale/non-verbale intimidatie zijn wij genoodzaakt het kaartje in te nemen, om zo een veilige sfeer te kunnen creëren voor zowel klant als vrijwilliger.

Als team doen we dit werk met heel veel liefde. En dat willen we graag zo houden. Daarom staan we elke week weer voor u klaar. En wij hopen dat u dat ook voor ons zult doen.

Bedankt alvast en veel winkelplezier!

error: